Menú del Dijous
26 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb xampinyons,
bacó i pa torrat
Tallarines a la napolitana (tomàquet, tonyina, pebrot verd, olives
negres)
Gratinat de carbassó i bacallà
Patates d'Olot
Pèsols a la catalana
Espàrrecs amb maionesa
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS:
Lluç a la
planxa amb verdureta
Molls "Salmonetes" planxa
Cuixes de
pollastre rostides al forn
Peus de
porc guisats
Bistec a la
planxa
Llom
arrebossat amb guarnició
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada