Menú del Divendres
27 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats codony i
formatge
Macarrons a lo alfredo
Cigronets amb cansalada
Crema de bolets amb crostonets de pa
Espinacs a la catalana
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS:
Filet de
llenguado arrebossat
Conill amb
cargols
Galta de
porc rostida
Costellam
de porc al forn
Hamburguesa
de bou
Pit de
pollastre amb salsa pebre
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada