Menú del Dilluns
23 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de
cabra i vinagreta de mel
Canelons de tonyina amb beixamel de
piquillo
Trinxat de patata i col amb cansalada
Meló amb pernil
Xampinyons farcits de pernil, nous i
formatge
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Bacallà amb
samfaina
Secret
ibèric a la planxa amb guarnició
Llàgrimes
de pollastre arrebossades
Vedella
amb bolets
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada