Menú del Dimecres
20 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida Cèsar
Patates farcides de pernil
Pebrots al piquillo farcits de brandada de
bacallà gratinats
Humus de cigrons amb bacallà
Tallarines a la carbonara
Espàrrecs amb maionesa
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Llonzes de
gall d'indi amb guarnició
Galta de
porc rostida al forn
Bistec planxa
amb patates
Salmó a la
planxa amb verdura
Assorit de
croquetes:
(xipirons amb la seva tinta, pebrot
piquillo amb gules, morcilla, carn d'olla)
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres:
Iogurt amb
préssec al moscatell
Pastis
casolà de la casa
pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada