Menú del Dimarts
19 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'alvocat, tomàquet
Patates farcides de pernil
Galetada " Fideuà típica de
pescadors"
Humus de cigrons i mongetes amb bacallà
Mousse de tonyina i salsa rosa
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Botifarra
negre amb guarnició
Bistec planxa
amb patates
Mandonguilles
amb pèsols
Orada a la
planxa amb verdura
Aplanats
de pollastre arrebossats
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres:
Iogurt amb
préssec al moscatell
Pastis casolà
de la casa
pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada