Menú del Dilluns
18 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Crema de verdures i formatge de cabra
Tàrtar de tonyina amb alvocat i tomàquet
Amanida d'enciams variats i faves
confitades amb pinyons
Espaguetis saltejats amb tomàquet sec,
anxoves, olives negres
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes i
espàrrecs
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Xurrasco
planxa amb patates
Mandonguilles
amb pèsols
Lluç a la
planxa amb verdura
Rodo de
pollastre farcit de pernil dolç i formatge
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada