Menú del Dijous
21 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida de lacon, pinya i pipes
Pèsols anisats
Patates emmascarades amb botifarra negre
Rigatone amb salsa tòfona i xampinyons
Gaspatxo de tomàquet i entrebancs
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Secret a
la planxa
Llobarro a
la planxa amb verdura
Escalopa
de vedella arrebossada
Pollastre
amb escamarlans
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres:
Iogurt amb
préssec al moscatell
pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada