Menú del Divendres
22 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida cruixents (enciams variats,bacó, pa torrat i ceba
cruixent amb vinagreta de mel)
Pastis d'estiu (pa
de motlle, cranc, enciam i salsa rosa)
Pèsols anisats
Macarrons de l'àvia
Rotllet de pernil dolç amb espàrrecs i
maionesa
Gaspatxo amb entrebancs
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a
la planxa
Lluç a la
planxa amb verdura
Llàgrimes
de pollastre arrebossades
Braó
rostit al forn
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres:
Iogurt amb
préssec al moscatell
pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada