Menú del Dijous
7 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Cabdells amb tonyina i anxoves
Arròs saltejat de verdures de l'horta
Sopa de tomàquet amb pesto i mozzarella
Espaguetis a la carbonara
Empedrat de cigrons i tonyina
Altres opcions:
Mini
canelons de calçots amb beixamel de romesco (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Croquetes
de carn d'olla acompanyat d'amanida
Braó
(codillo) rostit al forn amb patates
Peix del
dia: Llobarro a la planxa
Graellada
de carn
Altres opcions:
Cuixa de xai al forn (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada