Menú del Divendres
8 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida amb favetes confitades i botifarra
negre, pinyons
Gaspatxo de xíndria amb entrebancs
Pebrot al piquillo farcits de brandada de
bacallà
Espaguetis a lo Alfredo (bacó i xampinyons)
Patates tipus d'Olot
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb
maionesa
Altres opcions:
Mini
canelons de calçots amb beixamel de romesco (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa
a la planxa amb ceba caramel·litzada
Braó
(codillo) rostit al forn amb patates
Calamars a
la planxa amb verdura
Botifarra
esparracada amb bolets i patates
Pollastre
a la planxa i salsa pebre
Altres opcions:
Cuixa de xai al forn (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada