Menú del Dilluns
4 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida amb tomàquet de l'horta
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes i
espàrrecs verds
Crema de carbassa
Macarrons de l'àvia
Mini canelons de calçots amb beixamel de
romesco (+3€)
Carpaccio de pop a la gallega (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa
de bou amb formatge de cabra
Llibrets
de llom arrebossats
Mandonguilles
amb pèsols de la floreta
Entranyes
de vedella a la planxa
Cuixa de
xai al forn (+5€)
Timbal de
vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada