Menú del Dijous
14 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida de tonyina, ou dur i espàrrecs
Remenat d'ous amb bolets, xoriço i patates
Rigatone al pesto
Patata i mongeta tendre
Cigronets amb bacó
Altres opcions:
Canelons
de carn rostida i foie amb salsa parmesà (+3€)
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a
la planxa amb patates
Orada a la
planxa amb verdures
Escalopa
de vedella arrebossada
Galta de
porc al forn
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada