Menú del Divendres
15 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Cabdells amb vinagreta de tomàquet i
anxoves
Pebrot al piquillo farcits de brandada de
bacallà gratinats
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb
maionesa
Mongetes saltejades amb pernil
Mousse de tonyina i salsa rosa
Espaguetis a la carbonara
Altres opcions:
Canelons
de carn rostida i foie amb salsa parmesà (+3€)
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Secret a
la planxa amb patates
Cueta de
rap a la marinera
Rodo de
gall d'indi rostit amb poma
Llàgrimes
de pollastre arrebossat
Popets amb
ceba
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada