Menú del Dimecres
13 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida de formatge de cabra
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Coca de verdures i pernil dolç
Gaspatxo de tomàquet amb entrebancs
Espaguetis a la marinera
Púding de tonyina amb salsa rosa
Altres opcions:
Canelons
de carn rostida i foie amb salsa parmesà (+3€)
Crep
d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Bistec a
la planxa amb patates
Sèpia a la
planxa amb verdures
Lacon a la
gallega
Cuixes de
pollastre rostides
Galta de
porc al forn
Llom arrebossat
amb patates
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada