Menú del Divendres
4 d'Agost de 2017
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats amb fruits
secs
Gaspatxo de xíndria amb entrebancs
Ous farcits de tonyina i gambes
Pastis de patata i carn gratinats
Pasta ala bolonyesa
Carpaccio de pop (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa salsa romesco
(+3€)
SEGONS:
Costellam
de porc al forn
Lluç a la
planxa amb verdures
Seitons
fregits amb guarnició
Hamburguesa
de bou amb ceba caramel·litzada
Pollastre
al forn
Braó
rostit amb patates
Cabrit
arrebossat (+6€)
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada