Menú del Dilluns
28 d'Agost de 2017
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats amb fruits
secs, i formatge de cabra
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Macarrons de l'àvia
Crep d'estiu (enciam, blat de moro, maionesa, pernil dolç)
Espàrrecs verds a la planxa salsa romesco
(+3€)
SEGONS:
Costellam
de porc al forn
Lluç a la
planxa amb verdures
Hamburguesa
de vedella amb ceba caramel·litzada
Contra
cuixa de pollastre a la planxa
Cabrit
arrebossat (+6€)
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada