Menú del Dimarts
29 d'Agost de 2017
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats amb bacallà,
olives negres, i salsa romesco
Pèsols saltejats amb pernil
Espaguetis a la carbonara
Crema freda de carbassó
Púding d'alls tendres, gambes
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Llàgrimes
de pollastre arrebossades
Bistec a
la planxa amb patates
Orada a la
planxa amb carbassó
Secret a
la planxa amb guarnició
Cabrit
arrebossat (+6€)
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada