Menú del Dimecres
30 d'Agost de 2017
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats amb formatge i
codony
Amanida freda de llenties amb tonyina
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Pastis d'estiu (pa de motlle, enciam,
cranc, ou dur, blat de moro, tonyina)
Espaguetis saltejats amb tomàquet sec,
anxoves i olives negres
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Cuixes de
pollastre rostides amb prunes
Xurrasco a
la planxa amb patates
Seitons
fregidets amb guarnició
Bistec a la
planxa amb guarnició
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada