Menú del Dijous
3 d'Agost de 2017
Periode de
vacances:
7 al 27 d'agost tindrem TANCAT
(us esperem el 28 d'agost)
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats amb pinya i
pernil
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Rigatone saltejats amb bolets
Gaspatxo amb entrebancs
Pastis de patata i carn gratinat
Carpaccio de pop (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa salsa romesco
(+3€)
SEGONS:
Costellam
de porc al forn
Salmó a la papillote
Lluç a la
planxa amb verdures
Graellada
de carn
Braó
rostit al forn
Timbal de
melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada