Menú del Dimarts
1 d'Agost de 2017
PRIMERS:
Amanida amb enciams variats amb formatge
brie i pera
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes i
espàrrecs
Ensaladilla amb virutes de pernil
Crep de xampinyons i bacó
Tallarines saltejades amb tomàquet sec,
olives negres, anxoves
Carpaccio de pop (+3€)
Mini caneló de calçot amb salsa romesco
gratinats (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Botifarra
esparracada amb bolets
Xurrasco a
la planxa
Salmó a la
planxa amb verdureta
Llàgrimes
de pollastre arrebossades
Timbal de
melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
Entrecot
de Girona a la planxa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada