Menú del Dilluns 29 de Maig de 2017
PRIMERS:
Cabdells
amb tonyina i anxoves
Escalivada
de l'horta
Espaguetis
a la carbonara
Pèsols
amb pernil
Espàrrecs
amb maionesa
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb verdureta
Botifarra esparracada amb ceba
caramel·litzada, bolets i fruits secs
Pollastre al forn
Bistec a la planxa
Entrecot de vedella 350grs (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc, natural,
maduixes a la vainilla
Pastis taronja i coco
Fruita
Flam d'ou
Sorbet de llimona, o mojito
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada