Menú del Dimarts 30 de Maig de 2017
PRIMERS:
Amanida
de salmó, pinya i salsa iogurt
Cigronets
amb cansalada
Crema
de verdures amb encenalls de formatge de cabra
Púding
de carbassonet i pernil dolç
Espirals
a la marinera
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de panses (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre al forn
Sardines al forn amb all i julivert
Llibreta de llom amb patates
Lacon a la gallega
Entrecot de vedella 350grs (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc, natural,
Pastis taronja i coco
Pastis de nata trufa i iema
xíndria
Flam d'ou
Sorbet de llimona, o mojito
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada