Menú del Divendres 21 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina, ou dur, espàrrecs
Arròs
saltejat amb verdures de l'horta
Crema
de verdures amb encenalls de formatge de cabra
Farcellets
de formatge al pesto i pinyons
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Crep
d'espinacs, ricota, bacó amb salsa de tomàquet dolç (+3€)
SEGONS:
Llenguado a la planxa amb verdura
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Entrecot a la planxa amb guarnició
Llàgrimes de pollastre amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Flam ou, brownie
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de torró, vainilla
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada