Menú del Dilluns 24 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb maduixes i festucs
Rigatone
(autentica pasta italiana) a la carbonara
Risotto
de bolets
Crema
d'espàrrecs
Gratinat
de carbassó i bacallà
Crep
d'espinacs, ricota, bacó amb salsa de tomàquet dolç (+3€)
SEGONS:
Llonzes de porc (chuletas) a la
planxa amb poma
Sepia a la planxa amb verdureta
Vedella amb bolets
Pollastre al allet
Timbal de melos de vedella amb idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam ou
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de torró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada