Menú del Dimarts 25 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, mini favetes i botifarra negre
Espinacs
a la catalana
Espaguetis
a la putanesca
Remenat
de bolets, patata i pernil
Gratinat
de carbassó i bacallà
Espàrrecs
a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Llenguado a la planxa amb verdura
Llom arrebossat amb guarnició
Contra cuixa de pollastre a la planxa (sense
os)
Hamburguesa amb ceba caramel·litzada
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Entrecot de vedella 350g (+6€)
POSTRES:
Flam ou
Iogurt amb maduixes, fruites del bosc o
mango
Gelat de torró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada