Menú del Dijous 20 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pinya, pernil i vinagreta de mel
Remenat
de gambes amb alls tendres i espàrrecs
Entremès
de la casa
Pèsols
anisat amb pernil
Macarrons
gratinats
Crep
d'espinacs, ricota, bacó amb salsa de tomàquet dolç (+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb guarnició
Hamburguesa de vedella amb formatge i ceba
caramel·litzada
Croquetes XL casolanes de bacallà
Costellam de porc al forn amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Panacota de vainilla
Flam ou
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de torró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada