Menú del Dimecres 19 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb poma nous i salsa iogurt
Crema
de verdures amb encenalls de formatge de cabra
Ensaladilla
russa
Espaguetis
a la napolitana
Cigrons
amb cansalada
Crep
d'espinacs, ricota, bacó amb salsa de tomàquet dolç (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa
Calamarsets a la planxa amb verdureta
Llom arrebossat amb patates
Costellam de porc al forn amb guarnició
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
(+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Flam ou
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de torró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada