Menú del Dimecres 12 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats xampinyons, bacó, pa torrat,ceba cruixent i vinagreta de mel
Timbal
d'escalivada amb seitons
Espinacs
a la catalana (panses i pinyons)
Galetada
(Típica fideuà de pescadors)
Empedrat
de mongets i bacallà
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Pollastre al allet amb guarnició
Calamarsets a la planxa amb verdura
Galta rostida al forn amb patates
Hamburguesa amb formatge i ceba
caramel·litzada
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Mini gofres amb xocolata
flam ou o cafè
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada