Menú del Divendres 24 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, amb tonyina, espàrrecs
Remenat
d'ous amb pernil, bolets, i patates
Fideuà
amb all i oli
Tallarines
a la carbonara
Faves
a la catalana
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Orada a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella a la planxa amb
guarnició
Cuixes de pollastre al forn
Conill amb cargols
Llibret de bacó i formatge
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada