Menú del Dijous 23 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, pinya i pernil amb vinagreta de mel
Rotllet
de pernil dolç amb ensaladilla
Lasanya
de bolets amb beixamel de ceps
Pèsols
amb bacó
Pebrots
al piquillo farcits de carn
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb guarnició
Secret ibèric a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat
Xai a la planxa
Conill amb cargols
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada