Menú del Dimecres 22 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta de mel
Espaguetis
tomàquet fregit casolà i tonyina
Lasanya
de bolets amb beixamel de ceps
Timbal
de patata i bacallà
Albergínia
farcida de carn
Crep
d'espinacs, ricota, bacó , panses i pinyons amb salsa tomàquet dolç (+3€)
SEGONS:
Mero a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb guarnició
Costellam de porc al forn
Escalopins de pollastre amb salsa pedro ximenez
Llibret de llom farcit de bacó i formatge
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis de poma
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada