Menú del Dissabte
25 de Març de 2017
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb calçots a la
tempura i salsa romesco
Raviolis de lluç , gambes i espàrrecs amb
salsa marinera
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Caneló de confit d'ànec amb salsa foie
Timbal de carbassó amb formatge de cabra
Escalivada i seitons
SEGONS:
Gambes a
la planxa amb un rajolí de julivert
Xai a la
planxa amb guarnició
Melós de
vedella amb bolets
Pularda
confitada a baixa temperatura amb poma
Hamburguesa
de "vacuno Angus" de 200gr
amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada
POSTRES:
Pastis de
formatge i nabius
Tarta
whisky
Crep de
xocolata
Panacota
de crocant
Sorbet de
mandarina
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta amb sofregit
de tomàquet
--------------------------------
Llom
arrebossat patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada