Menú del Dilluns 27 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats codony, formatge i pipes
Púding
d'escalivada i seitons
Macarrons
de l'àvia
Crema
de verdures
Espàrrecs
amb maionesa
Carpaccio
de peus de porc amb vinagreta de fruits secs(+3€)
SEGONS:
Pularda confitada a baixa temperatura amb
poma
Hamburguesa amb maionesa de mostassa
Vedella amb bolets
Popets amb ceba
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada