Menú del Dimarts 28 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
de cruixents (enciam variat, pa
torrat, bacó, i ceba cruixent amb vinagreta de mel)
Rigatone
amb xampinyons i tòfona
Cigrons
amb cansalada
Gratinat
de verdures, formatge i mel
Patates
tipus d'Olot
Carpaccio
de peus de porc amb vinagreta de fruits secs(+3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Lluç a la planxa amb verdura
Rosbif de llom
Pollastre al curri
Popets amb ceba
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Panacotta de crocant
Pastis
Flam
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada