Menú del Dimecres 29 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
Cèsar (enciam variat, pa
torrat, pollastre, anxoves i amb vinagreta de mel)
Carpaccio
de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Coliflor
amb mongetes i cansalada
Crema
de verdures amb encenalls de formatge de cabra
Tallarines
a la carbonara
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Llonzes de porc a la planxa amb guarnició
Calamars la planxa amb verdura
Melós de galta de vedella amb bolets
Croqueta de bacallà
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis de formatge i nabius
Brownie
Flam ou o cafè
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada