Menú del Dijous 30 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams de variats amb mini favetes i botifarra negra
Arròs
saltejats amb carxofes i bacallà
Canelons
de carn amb gírgoles amb salsa ceps
Espigalls
saltejats amb alls tendres (varietat
de col de la comarca del Garraf)
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Xurrasco de vedella a la planxa
Braó de porc rostit al forn
Mero la planxa amb verdura
Pollastre rostit al forn
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis de formatge i nabius
Mini gofres amb xocolata
Brownie
Flam ou o cafè
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada