Menú del Divendres 31 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams de variats amb pinya natural i pernil
Vichyssoise
(crema de porros) amb crostonets de pa
Ous
farcits de tonyina
Tallarines
saltejades amb bolets
Púding
d'escalivada i seitons
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Secret iberic a la planxa
Braó de porc rostit al forn
Sepia la planxa amb verdura
Escalopa de vedella arrebossada
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis de formatge i nabius
Mini gofres amb xocolata
Brownie
Flam ou o cafè
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada