Menú del Dimarts 4 d'Abril de 2017
PRIMERS:
Amanida
Catalana
Llenties
de l'àvia
Rissoto
de bolets
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Pèsols
amb pernil amb aroma d'anís
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Medallons de rap arrebossats
Llonza de porc amb ceba caramel·litzada
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Mini gofres amb xocolata
Brownie
Flam ou o cafè
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada