Menú del Dijous 16 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tonyina i espàrrecs
Pèsols
amb pernil
Remenat
d'ous amb bolets, patata
Rotllet
d'espinacs, formatge i pernil dolç
Espaguetis
a la carbonara
Espàrrecs
verds a la planxà amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Galta de porc rostida al forn amb guarnició
Sèpia a la planxa amb verdura
Hamburguesa de maionesa de mostassa
Rosbif de llom amb poma
Entrecot a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada