Menú del Dimecres 15 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pinya, pernil i vinagreta de mel
Gratinat
de carbassó, formatge i un rajolí de mel
Rigatone
(autèntica pasta italiana) al pesto
Empedrat
de cigrons amb tonyina
Crep
de pollastre i fines herbes
Raviolis
de rostit amb poma i salsa foie (+3€)
SEGONS:
Mandonguilles amb pèsols
Bacallà amb panses
Rotllet de pollastre farcit de prunes i
pinyons
Xurrasco a la planxa
Entrecot a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada