Menú del Divendres 17 de Març de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats pernil dolç i dàtils
Faves
a la catalana
Espaguetis
a la bolonyesa
Xampinyons
farcits de pernil, nous i formatge
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Contra cuixa de pollastre a la planxa (sense
os)
Popets amb ceba
Llom arrebossat amb guarnició
Tripa i morro "callos"
Entrecot a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam d'ou o cafè
Pastis
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada