Menú del Dimecres 8 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
de poma, blat de moro, sèsam vinagreta de mel
Patates
tipus d'Olot
Tallarines
amb bolets
Trinxat
de patata i col i cansalada
Sopa
de galets amb pilotilles
Crep
d'espinacs, ricotta, panses i pinyons, bacó amb tomàquet dolç(+3€)
SEGONS:
Cassoleta de "cazon"
Bistec amb guarnició
Pollastre amb salsa curri
Llibrets de llom farcits
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada