Menú del Dimarts 7 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
de formatge de cabra, fruits secs vinagreta fruites del bosc
Rigatone
(autentica pasta italiana) al pesto
Remenat
d'ous amb ceps, patata i pernil
Púding
de lluç i porros
Crema
de patata amb oli de botifarra negra
Crep
d'espinacs, ricotta, panses i pinyons, bacó amb tomàquet dolç(+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb verdures
Xurrasco amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Braó rostit amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Crema de Baileys
Flam
Pastís de nabius
Iogurt amb fruites del bosc
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada