Menú del Dissabte
4 DE Febrer de 2017
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pernil
d'ànec casolà i taronja
Rigatone (autentica
pasta italiana - macarrons grans) amb salsa ceps
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Espàrrecs a la planxa amb salsa romesco
Rotllets de espinacs i salmó
Carxofes al forn
SEGONS:
Secret a
la planxa amb guarnició
Cabrit
arrebossat amb patates
Rotllet de
pollastre amb prunes i pinyons
Timbal amb
melós de vedella i Idiazabal
Orada al
forn amb un llit de patata i verdura
POSTRES:
Brownie
amb nata
Carpaccio
de pinya
Panacota
de bailyes
Crocant
Flam d'ou amb
nata
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta a la
bolonyesa
--------------------------------
Llàgrimes
de pollastre arrebossats amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada