Menú del Dijous 9 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
de bacó, pa torrat, ceba cruixent i vinagreta mostassa
Pasta
a la napolitana (tomàquet, tonyina, olives negres)
Crema
d'espàrrecs amb crostonets de pa
Arròs
saltejat amb verdureta
Llenties
de l'àvia
Crep
d'espinacs, ricotta, panses i pinyons, bacó amb tomàquet dolç(+3€)
SEGONS:
Botifarra esparracada amb ceba
caramel·litzada i bolets
Sèpia a la planxa amb guarnició
Broquetes de vedella
Rotllet de pollastre farcit de prunes i pinyons
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada