Menú del Divendres 10 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
fruits secs i vinagreta mostassa
Cabdells
amb tonyina i seitons
Pèsols
amb pernil i anisats
Macarrons
de l'avia
Llenties
estofades
Espàrrecs
amb maionesa
Crep
d'espinacs, ricotta, panses i pinyons, bacó amb tomàquet dolç(+3€)
SEGONS:
Galta de porc rostida amb forn amb guarnició
Broquetes de filet de vedella amb verdureta
Pollastre arrebossat amb guarnició
Lluç a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
(+6€)
POSTRES:
Flam
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada