Menú del Dissabte
11 de Febrer de 2017
Heu provat mai els calçots amb tempura?? Es
una altre manera de menjar-los sense
embrutar-se les mans. Prova'ls t'agradaran.
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, favetes
confitades, botifarra negre i pinyons
Cabdells amb seitons i olivada
Remenat d'ous amb alls tendres, espàrrecs
i gambes
Lasanya de carn
Tàrtar de tonyina amb alvocat
Calçots arrebossats amb tempura i salsa
calçots
SEGONS:
Xurrasco a
la planxa amb guarnició
Popets amb
ceba
Peus de
porc guisats
Galta de
porc rostida
Rotllet de
pollastre amb prunes i pinyons
Timbal amb
melós de vedella i Idiazabal
POSTRES:
Brownie
amb nata
Maduixes
amb nata
Crocant
Flam d'ou amb
nata
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons
--------------------------------
Escalopa amb
patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada