Menú del Dilluns 20 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pinya i pernil
Tallarines
amb gorgonzola i nous
Albergínia
farcida
Sopa
de ceba gratinada
Mousse
de tonyina i cranc amb salsa rosa
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Secret a la planxa amb guarnició
Orada al forn amb un llit de verdura
Xurrasco a la planxa
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Botifarra esparracada amb bolets
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Flam
Pastís brownie
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat de torró
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada