Menú del Dimarts 21 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats formatge fresc i codony
Remenat
d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs
Llenties
de l'àvia
Espaguetis
amb salsa bolets
Petxina
de peix i marisc
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Xai a la planxa amb guarnició
Llom arrebossat amb guarnició
Costellam de porc al forn
Lluç a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
POSTRES:
Flam
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat de torró
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada