Menú del Dissabte
18 de Febrer de 2017
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb calçots
arrebossats i salsa romesco
Ous estrellats amb pernil i patates
Albergínies farcides de carn i gratinades
Galetada (fideuà típica de pescadors)
Trinxat de la Cerdanya amb cansalada
Crep d'espinacs,ricota,bacó, pinyons amb
salsa de tomàquet dolç
SEGONS:
Entrecot a
la planxa amb guarnició
Botifarra
esparracada amb bolets i ceba caramel·litzada
Orada al
forn amb un llit de verdures
Cabrit
arrebossat
Xai a la
planxa amb patates
POSTRES:
Pastis de
formatge i nabius
Pastis
Santiago
Crocant
Flam d'ou amb
nata
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta amb
tomàquet i formatge
--------------------------------
Escalopa amb
patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada